-

yay

ÅÅÅH HATA LIVET!
valborg.. ensammen.. kul.

HONDEN!

Bild:google lol
Det var så galet idag! jag och Emmie var på´väg från ica och precis när vi gick förbi en bil (som hade rutan halvt nere) så hoppade det framm en hund vid rutan och började skälla som fan! de kändes som han värkligen väntade på rätt tillfälle att skrämma någon! jag skrek ganska högt tor jag och hoppade högt som satan! haha den var galen! den ville äta oss!..... jag gillar inte hundar :(

btw

btw, glömmde nästan denna

CLOTHES

Foto:Ida
Bilder på en klänning som jag gjorde till den andra modevisningen vi hade. Är ganska nöjd med den förutom att den blev lite hipster men vafan, den e ju najs!
saknar redan ö-vik och allt men det kommer att gå bra. Är ju inte länge kvar tills sommaren.
Idag hade vi stadsvandring med klassen, det var jätte intressant! Nu har jag sätt en hel annan sida av göteborg, det var så vackert och mysigt, dvs allt annat än nordstan! haha!
Kommer flert bilder från fotningen fram över så, håll utkik!
Puss <3

CANT SLEEP


GBG IGEN

Foto: Ida berglund noréus
Är tillbaka i Göteborg nu. Det var chill att träffa alla underbara klasskompisar och Felix igen. Biljetter till Peace and Love är fixade!! Är as glad nu! Det kommer bli den bästa sommarn.. Sedan förra sommarn, hahaha. Puss på er alla!

Nostalgi


Gräver ned mig i gammdatans bilder.. ganska kul faktiskt!

A long timechilla dippen

chilla me ida.

Yesterday


Photo

Foto: Ida berglund noréus
dagen va bäst, var med ida pida på stan och sånt. Vi åt glass, mkt mumms! dagen avslutades med grillning och prat vid elden med the family, MYS! <3

We'll float on

Fota med ida muppen idag. De blir nog kanoners!

BIKER

Fick denna underbara machester biker jacka av min mor, den är sedan hon var liten. Den är lite sliten och sånt men vafan den är ju hur cool som helst! 8)

DESIGN

håller på med en ny design nu, därför de e KAOZ! haha håll ut! de kommer bli bra!

Ida

Ville bara skriva grattis till en av dom underbaraste pärsonerna jag känner. Hon är utomlands nu så jag hann inte träffa henne denna gången (är ju hemma i norrland denna veckan) och det suger hårt! men är glad för henne :)
Vet att vi inte ses så ofta och så men du har lixom altid funnits där och det är jag så otroligt glad för! du är en äkta vänn och har alltid och kommer alltid att vara det!
Puss och kram /Maja

fashion show

bild nr1: design av mig
bild nr2:design av wendy
bild nr3:design av Anna
bild nr4:design av Emmie och Nicole
Lite bilder från modevisningen i går. Dåliga bilder, dålig kvalla men håll ut! mkt bättre bilder kommer eftgersom en fotograf var där och fotade, får bilderna till veckan,

täfling.

okej, nu är det såhär att jag är med och tävlar på killercolours blogg (som btw äger sänder om någon ville veta)

i'm done!

städade/rensade min garderob igår så nu är det bara kläder jag kommer använda på sommaren/våren där. Känns riktigt skönt. Idag så har jag jobbat med mina kläder och jag är nu helt klar med allt inför modevisningen nu på lördag! är super stolt och apnöjd! haha ni får tyvärr inte se allt fören efter modevisningen, vill ju inte förstöra the surprise! haha
PUSS!!

KappAhl


Black and white

Hallojsan! haha, idag har jag shopat gärnet och billigt! bla klänningen jag har på bilden.
Älskar sönder den! från KappAhl om ni ville veta. IN YOUR FACE alla som tycker att kappahl har tant mode borde tänka efter lite och faktiskt kolla på kläderna i butikerna utan att dömma på de fult stylade skylltdockorna. Visar ressten av kläderna lite senare. PUSS!

Corall


köpte världens snyggaste läppstift på makeupstore igår, har letat efter något i den färgen jätte länge! så jag hittade den pärfekta och den är värld sitt pris!(den jag har på bilden) Just nu sitter jag och kollar på låtförslag till modevisningen som hålls nästa lördag, är jätte närvös! Men det kommer nog gå bra :)
hoppas ni saknat mig life iaf, haha!
puss alla söta<3