-

Dr martensÄr så lycklig att jag fick med mig dessa skönheter från staden igår! inte ofta man ser bruna Dr martens.
Idag har jag vart på ett litet "kaffe kalas" eller, det är iaf vad jag vill kalla det. Jag tycker inte riktigt om sådanna tillstälninger men det var ganska trevligt. Varför vill folk dricka kaffe och fika på en födelsedag med släkt? kan man inte yup bjuda på middag eller hitta på något roligare? Aja, livet är bra konstigt. Nu ska jag dra och köpa glass! CYA<3

split in half


idag så har jag skissat och packat ur min gigantiska väska de var drygt och sånt. Nu ska jag gå upp och ta mig något att äta sedan ska jag vara med simon och felix!

Jag har inte så mycket mer att skriva här i bloggen känns det som, skulle gärna villja veta om det är något spreciellt ni vill läsa om så säg gärna det!

GotlandFoto: Ida
efterlängtade bilder från Gotland!
1 färjan vi tog oss dit med
2 häst på medeltidsveckan
3 kyrkruin visby
4 vår extremt överpackade cykel
5 jag och ida på tofta strand efter en lång cykeltur

Smile like you mean itoj, vad ovant det är att se mig le på kort! det är nog inte så hemskt som jag tror. Jag har alltid hatat mitt leende men det känns som att jag börjar komma över det nu!
Just nu: jag håller p+å att plocka ihop kläder och andra förnödenheter för "nerflytten" till gbg. Det känns välldigt bra att flytta ner igen fast ändå jobbigt. Saknar skolan faktiskt, eller kanske mer mina vänner i klassen och alla andra där nere.
Hoppas ni alla har det bra och puss på er!

Your the angel on earthi bring water for your bones, water for your bodyidag har jag ida och julia fotat, ojojoj vad vi gick långt för att få en bra bild! Jag må säga att de var kallt i vattnet men de blev najsiga bilder iaf så de va ju tur att vi härda!

Hela tjocka släkten!

idag har min kusses barn döpts, de var mycket trevligt! mycket go saker har jag äte.. jag kanske borde börja tänka på mina muffintops som börjar utväckla sig, haha.
Ska vara med julia, jossan och ida senar och de blir nog trevland trevlans!

foto timelite bilder från när jag och julia blev fotade av en fotograf för någon vecka sedan. väldigt dålig bild kvalité för att fotografen skickade bilderna i små filer men de funkar ^^

SÖT KATTAMIN ÄLSKADE KATT ÄR TILLBAKA.. synd att jag bara hinner vara med honnom en dag innan jag drar gill GOTTLAND IMORGON med idapida! de ska bli awsome!

urkult del 2, bildbomb

nu har jag äntligen fått min kamera tillbaka och tänkte visa endel som jag han knäppa innan min kamera dog.
bild 1: på ditvägen
bild 2: jag som försöker passa in i hippie känslan som man får på urkut, men misslyckas
bild 3: jag som försöker passa in och lyckas någorlunda
bild 4, 5 och 6 : eldnatta
bild 7 : clara på looptroop rockers
bild 8 : looptrooprockers
bild 9 : PARTY HARD!
bild 10 : ASFET väggmolning<3

blåbärsmuffins


åh idag har jag bakat världens goaste muffins! Dom blev helt pärfekta <3
Har fortfarande inte min kamera så jag har fått använda claras sugkamera men de gör ju inget, tupr att photoshop finns!

urkult


flåt att jag vart så himmla off med hela bloggen sen den senaste månaden.. de e bara så att jag inte har orkat och
jag har jobbat och haft massa annat för mig än att skriva här... vet att detta inte är acceptabelt och att jag måste börja igen så detta blir en slags.. nystar? haha.
Detta är altså bilder från festivalen urkult som jag var på i veckan. Det var helt magiskt och hela stämningen på festivalen var hur skön som helst!
Min kamera hade jag även glömt att ladda så batteriet tog slut redan första dagen vilket sög.
Min syrra hade dock sin kamera vilket var tur men den suger ju röv så bilderna blev inte särskilt bra men de e sånt man får leva med här i världen.