-

sommarstuga


Nu ska jag dra till sommarstugan! har inget minneskort till kameran så har typ bildtorka. Här är iaf dagens finfina outfit, haha! aja, ska rusa! PUSS<3

splashbrb, jobbar.

2 frågor


julia :
vilken linje är de du går? är du nöjd och rekomenderar du den linjen? :) tacksam för svar!
svar:jag går mode design i göteborg, det är extremt kul och ja! jag rekomenderar den värkligen! speciellt till dom som är mode intreserade.

Anonym:
vad heter textsnittet i din rubrik?:)
Svar: Letter Gothic Std

OKEY, WE CAN DO THIS!

LÄNK LÄNK LÄNK!
snälla alla som ser detta! jag ber er att rösta för min spacemau5! dt skulle betyda så otroligt mycket!


mardrömmar och festligheterAnledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att jag vaknade av en mardrömm. Inte det bästa sättet att vakna på och de var så jävla varmt i rummet
igår och i förrgår var jag med ida, det var as mysigt eftersom att vi var i hennes stuga och kan ni tänka er, jag red! har inte gjort de sedan jag var typ liten, haha!
Idag ska jag och bullen genomföra vissa förnödenheter och se på film. Det kommer blo kanoners!

air bornIdag har jag redigerat lite gammbilder!

Sommar jobb


jag har vart helt slut denna veckan och inte orkat blogga eftersomm jag sommarjobbar nu. Det är ganska jobbigt eftersom att det vart strålande solu utan ett moln på himmlen hela veckan! känns lite som en waste. Senare ska jag åka till en av mina kompisars sommarstuga. Det blir nog kanoners!

Can't stop thinking of it


MOAR
Mitt liv är helt jävla underbart. Denna veckan har varit den bästa i mitt liv  och som jag och julia fakkade ur på deadmau5., det var helt galet! de e för många tankar som studsar runt i mitt huvud för att jag ska kunna skriva en vettig text. Jag tror inte min hjärna fattar vad som hänt än så jag tror jag väntar med att försöka beskriva hur jävla bra deadmau5 var. En sak är iaf säker, jag har aldrig varit med som något bättre i hela mitt liv!