-

Bästa dagen i mitt liv - del 2
Coldplay var dem som gjorde hela festivalen! Jag grät när dom spelade yellow och clocks, så underbart verkligen! Min puls var på max under hela konserten och min röst är helt skev idag efter alla skrik. Coldplay i mitt


Bästa dagen i mitt liv - del 1

Where the action is igår var helt insane! Kan knappt fatta att det var på riktigt, är helt mållös! Det går inte att beskriva känslan jag fick när coldplay kom ut på scenen. Alla andra var bra också men jag tycker synd om Brandon flowers som var aldeles innan Coldplay på den mindre scenen eftersom att alla stod kvar vid den stora för att få bra platser, Han kan inte haft mycket publik. Jag, Julia och Feliux stod och väntade i tre timmar för att få bra platser på coldplay och shit vad det var värt!

Where the action is!


snart drar jag oich julia iväg till where the action is. Det är fan sjukt att vi ska se coldplay! känns typ.. overkligt?
Det kommer bli underbart! PUSSPÅ ERA NESOR!<3

SHELLjag och bästaste julia har plockat snäckor som vi sedan ska göra till armband och halsband! haha mycket trevligt!
Jag, Nell, Felix och julia har även haft en liten mys picknick! mkt trevligt altså.
Nu ska vi se film! PUSS HERRÅ!

Word problems
ECHOSIdag har jag och bullen fotat. Det blev väldigt bra må jag säga! En annan sak vi gjort i veckan är pysslat, vi har gjort ear cuffs och pimpat. Några exempel är shortsen och ear cuffen jullebulle har på sig på dom feina bilderna! haha, nej nu ska jag och julia ha dance battle! C-YA <3

MADNESS


OMNOMNOM


Surprise cupcake!


Idag har jag och Julia bakat surprise cupcakes! dom blev underbart oemotståndliga. Ni kan inte gissa vad som gömmer sig där inne! HOHO!
Snart ska vi på rundgånngsfestivalen som värkar lame men vi går endå, POWER TO THE PEOPLE! yeyeyeyye, Sedan efter det ska vi pyssla med Josefine och Sandra och Möjligen ines. Ses någon gång HERRÅ.

Teen in revoltJolia och jag har fotat lite i går. Det blev ganska najs. Har inte tid att skriva så mkt eftersom jag är bissy med jullebulle helatiden. Vi har gjort massor med roliga saker som jag ska berätta om i ett annat inlägg :)
Btw, visst har jag en fin döskalle på tröjan? hehe, jag har gjort den själv!
PUSS ALLA DUVOR.

Josefine
Josefine är det finaste jag vet, hon är min förebild.

Älskar hennes klädstil, och hur hon sminkar sig.

Hon gör alltid massa roliga fotoprojekt, den här bilden är 40's inspirerad

 

 


JULLEBULLE


snart kommer min kära julia ner hit, älskar henne så! lill pluppen, bäsis <3

Random inlägg


vsg, skolavslutningsoutfit!<3

wöhHar inget att säga förutom att på freda kommer jullebulle! Det kommer bli underbart.

skolavslutning!

skolavslutning imorgon, de ska bli najs!<3

Today's


Tights/leggins:weekday 100 kr, linne:H&M 69kr.
känner att min stil inte är på topp just nu..
Måste värkligen sätta igång med att sy på knappar på min skjorta som jag ska lämna in imorgon.. är det jag som är efter eller? ååh jag är så trött vill bara sova. Wel,l well man kan inte få allt här i värklden!

Hallo!

Tröja-secondhand, Byxor-bikbok, Linne H&M
idag har jag vart på skolan, som vanligt. har som vanligt inte heller något kul att skriva eftersom jag lever ett ganska tråkigt liv. För att fylla bloggen med någonting så kan jag upplysa om att jag förutom att varit på skolan så har jag shopat lite, bla glasögonen på bilden som jag är välldigt nöjd med. Resten kan jag visa lite senare så ni får något att se fram emot, haha!
Nu ska jag gå och skissa ned en klänning som jag haft i huvudet i över en vecka! PUSS HEJ<3

bada


de e grymmt varmt i vattne, nästan så ja vill bada, haha!

life is a beachIdag har jag oh Nell haft det trevligt vid havet. Vi fiskade krabbor (tydligen något man gör här på västkusten) och hon badade. Jag var nära på att göra det men men tvekade i sista sekunden. Det var iiiskallt! haha
ikväll ska jag och felix och simon laga mat tillsammans och ha de träflig! Puss <3

RoboticSometime, we will all be robotic.

cam time


hehe, dagens outfit med en vacker cam bild <3
Shorts - gammla, magtröja - monki, halsband - secondhand

Idag har vi varit på borås med klassen och kollat på borås designhögskolas avgångsmodevisning. Den var underbar! Alla var så duktiga och alla hade värkligen en egen stil på sina kläder.
Just nu sitter jag här och göttar mig med jorgubbar. Kan det bli bättre? nej inte riktigt haha.
Puss