-

freja

älskar chanels nya film med Freja Erichsen. HOn är en utav mina absoluta favourit modeller och ÄLSKAR hennes kropp! vill värkligen ha den!
Idag har jag bakat paj, målat och gjort mönsterkonstruktion. Fettnaja! PUSS!<3

HELL YEAH!


Bilder från claras klass spelning förrförra fredan, efter eller? svar, ja.
Jag är så glad nu! Vi hade en designtävling på skolan idag där man skulle drapera av en viss mängd tyg och andra material som vi fick använda oss utav. Vi hade två och en halv timme på oss att gvöra den. Det var jätte kul och allas var jättefina! men de absolut roligaste var att jag och Emmie vann! vi kommer till hösten åka och tävla med vår skapelse i stockholm mot andra skolor. hehe, hur det kommer gå där får vi se.
Bild på den kommer nästa vecka, eftersom jag inte ska vara i skolan något mer innan dess. Peace out!

död


har vart död ett tag men now i'm back! igår va de trevland trevligt med saganom ringen tema på josefines finfina 17års fest.
Grattis till min pluppis!
enjoy the pics!

Nåfon som kan gissa vem jag var?:D

HI FRIEND


har nu pluggat lite efter att ha gått med snyggis-emmie på stan een sväng. köpte inget men de va mysigt att strosa runt. Idag hade jag natur prov villket var hur lätt som hels men det var svårt att skriva mycket på¨frågorna. Det kändes som att det bara var ett G prov fast än det var ett MVG prov. Haha, nu ska jag inte tråka ut er med detta
Hörs sedan, PUSS!<3

GAGA

sitter och kollar på lady gagas konsert på ettan, det är så jävla underbart jag vill bara gråta! den kvinnan är sjukt omänskligt duktig och hon levererar värkligen och ger allt hon har. FFör att inte tala om hennes kläder, ja dem talar ju för sig själv. Tonn med kärlek till den kvinnan!

Glass

... i stora lass!

China shoes

FFelix mor, Gabrielle är bara bäst altså. Hon har varit påå en bissness tripp till kina och kom då hem med dessa goddingarna till mig, tack snälla du!
Ska chilla och grilla nu! hös sedan, puss.

Fråga

Trevlig kväll må jag säga, har ätit kräftor och chillat.
Eftersom jag får denna fråga ganska ofta och eftersom avsändaren var anonym så tänkte jag svara här i bloggen så, no judgement peoples!
du är sjukt fin och har en egen stil! 
du är väl ganska lång, hur lång? och hur mycket väger du?
Tack så mkt, jag är 1,69 lång och vikten.. låt oss bara säga att de är lagom. :)

EYO!

Nu har jag äntligen fått tillbaka min kära kamera! Glömde den hemma i ö-vik så jag har inte kunnat fotat något och där av den dåliga uppdateringen. På bilden ovan ser ni en outfit sedan påskas som jag inte kunnat lägga ut så jag gör de nu, hehe
puss!

DEADMAU5

Längta döligt mkt!

TRÄNA!

Hej godinger! idag blev det träning på sportlife, det kändes as skönt och det behövdes värkligen! Grillning på kvällen, mys! och nu ska jag sova
puss gonatt<3