-

Haloween


a place i like to call: school

Foto:Emmie
Idag har vi varit på skolan som vår linje ska flytta till nästa läsår för dom hade en dag när massa 9or komm på besök. Vi skulle försöka sälja vårt program men hur många kom till oss tror ni? INGA. fy.. fast de var kul att sitta och måla!

ibland


new shoes

Älskar mina nya skor! dom var inte ens dyra, bara 299 kr på H&M! fast dom är mkt cnyggare irl, dom är mer turkosa. Idag har jag även fotat med finaste Elsa, det var jätte kul att träffa henne igen. Det var ju så längesedan sist! Jag har även köpt 2 tröjor på rea idag och id smink. Pengarna har bara flugit iväg! men nu är de stopp på ett tag. Kan ju inte slösa bort aslla mina tillgångar. Hahah! ha det bra och PUSS!

off-track


Foto: Ida
Jag har varit lite off track det sendaste kan man säga. Igår var jag hos en mycket saknad Ines som nyss kommit hem från en lång seglar resa. Dom var borta i 2 månader så jag har värkligen saknat henne! vi såg på fakta program, bakade paj och myste. Haha, fråga mig inte varför vi såg på massa fakta program. Vi fastnade lixom bara vid det och kunde inte sluta kolla, det var faktikst intressant. Just nu är jag hemma hos felix och är på familje middag. Jag bakade efterätten som förövrigt blev as god!
Det blev en lång text men nu ska jag inte trötta ut er mer med mitt skrivande! Puss på er!

today's

Tröja: sharons - seconhand, Jacka - Myrorna, shorts - made by me och random strumpbyxor
Så, idag var första dagen jag var på skolan på 2 dagar. Kan inte säga att jag missat särskilt mycket utöver ett matte prov så de känns ändo brau.
Snart blir de mysa framför skins med kladdkaka och mjölk, MUMMS! puss på er!

random

Älskar mina dessa utav alla mina tidningar.

70-tal

Ryggsäcken fick jag av Mamma, hon köpte den till mig på secondhand innan hon komm hit ner. Visst är hon gullig? älskar den! Har velat haft en skinn rygga länge men har inte hittat någon så de var pärfekt. 70-tals skjortan fyndade jag när vi var på en liten vintage runda på ett seconhand som värkligen var super bra! dom hade massa fint och det var jätte billigt. Skjortan kostade mig inte mer än 30 kr!
Jag är inne i en 70-tals period nu! eller jag har alltid älskat 60 och 70-talet. Det är något med de som känns spännande och nytt även fast det inte är det!

Ohelga natt!

Tröja - från urkult, Byxor - Bikbok.
Har myst med mamma hela fredagen och lördagen, har mycket att berätta och visa emn jag är lite för trött för det nu. Jag och mamma ska sussa efter en dag av flytt, stan och resturang! hoppas ni också haft de bra, PUSSAR!

i want to live in a crystal castle


My inspiration

Abbe lee Kershaw, ojojoj! denna quinna vet värkligen hur man ska klä sig/se ut/vara. Hon är min inspiration i livet! Hon är allt jag vill stäva efter att vara.

Skulle inte tacka nej!

Till att inreda mitt rum typ såhär!
Mamma kommer snart, saknar henne något otroligt.

AND THE WINNER IS

Våran fina kreation från dagens äventyr.

The day in pictures

Idag har de hänt massa roligt. Först så hade vi mönsterkonstruktion(inte så kul) men sedan drog jag, Nicole, Julia och Linnea och fikade på condecco. Mycket gott och trevligt må jag säga.
Efter det drog våran klass till röhska där vi fick gå på en liten worshop i att styla. Vi fick alla välja varsitt plagg eller accesoar och sedan blev vi endelade i grupper med tre stycken i varje. Efter det skulle vi göra en styling på begränsad tid och på bilden nederst ser ni två av dem. Mycket kul! Till sist gick jag Nicole, Wendy och Dunya på stan och jag köpte ett par trosor.
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! Puss<3

PARTHAY

Foto:Olika.,..,. ehehe´
Några mysbilder från frdags!

JAG IDAG.

Klänning: COS och random strumpbyxor!

Dress

Idag har jag sytt på min klänning. Och vi fick sluta tidigare för vå såg på en film. As chill dag! nu ska jag läsa lite ur min bok! later dudes!

Zorro!

Min nyvunne vän! Han bara kom till mig och vi började mysa. Heheh han är så sööt<3

Hola!

Nemen tänka sig vad mycket som har hänt i helgen! igår var en lång dag. Den började med att jag gick från Josefine hem till Felix för att packa saker till min flytt. Efter det så skulle jag och Felix åka med alting till mitt nya hem! det gick ju as bra förutom att vi hoppade på fel buss villket vi inte uptäckte fören vi hade åkt ett tag.. great! När vi äntligen var framme så var klockan typ 4, och våra nästa buss som vi skulle ta tillbaka till felix gick 10 i 5. Jag vart tvungen att snabb sminka mig och välja kläder och kånka in alla saker på inte ens en timma! lite hektiskt må jag säga. Kvällen blev mycket trevlig och bilder från de kommer så fort jag fått dem!

Dubbel

Idag har jag sytt på min klänning! den blir värkligen jätte fin. Jag tog kort på den men jag har korten så ni får vänta med att se den. Har inte hänt så mycket annars idag, jag ska sätta mig och plugga nu! hörs.

hjärta

Saknar sommarn.

skrillie

Fetaste låten jag hört på länge! dom hära låtarna passade sjukt bra ihop!
Jag ska flytta nästa helg, lägenheten jag kollade på idag va sjukt najs! PUSS<3

Mysi!

detta har jag haft på mig sedan jag kom hem från shoppingen, otroligt mysigt!
imorgon ska jag kolla på en lägenhet och kanske fikla me josefine och sandra, ha de bra!

smygtitt!


ojojoj! Villken dag. Detta är en smygtitt på 3 av dom 10 sakerna jag fyndade idag. Jag och Jenny, hon jag för tillfället bor hos, tog en secondhand/vintage runda heeela dagen idag! det var så roligt att gå in i dom butikerna jag inte ens visste fanns! Skjortan med guldet blev jag kär i på en gång. Den e ganska lång och smal och jag älskar detaljerna på ärmarna som ni ser på bilden! nu ska jag dricka något, PUSS PÅ ER!