-

Tänk på allt du lärt mig, jag var ekot i ditt lod.


Blood runs through your veins, that's where our similarity endsBarock'N'roll

Såhär blev resultatet av tävlingen jag och Emmie var med i.Temat vi fick var barockt och vi försökte göra det modernt och enkelt. Mångas saker var väldigt överarbetade tycker jag och väldigt svuldtiga. Fast jag antar att det var det som var meningenm eftersom barockt representerar mycket och galet. Vi blev iaf nöjd med våran eftersom den känns väldigt mycket Emmie och Maja.


Notre dameSå sjukt stor va denna kyrka! synd att vi inte fick så bra bilder i motljuset för den va sjukt mäktig!
Idag har jag sovit hela dagen! Jag orkade värkligen inte gå till skolan med tanke på att jag typ inte sov nogot förra veckan.. ska försöka gå och lägga mig tidigt idag.
Stockholm var jätteroligt! Tänkte visa de jag köpte imorgon så ni får något att längta till, haha! Nej jag bara skojar men jag hade faktiskt tängt att göra det. Mer om stockholm om ett tag! nu är de svenska som gäller..

Maja och Josefine


Hej hej Majas alla läsare, och även lilla Maja själv. Nu våldgästar jag Majas blogg lite.

Denna veckan som kommer ska gosiga Maja bo hos mig ett tag.
Det kommer bli jätte roligt, och jag ser framemot det som fan. Vi är ganska cpiga när vi är med varandra så wohoo, det kommer bli  a w e s o m e! och visst är bilden snygg? haha den är jätte gammal, det var ifrån mitt och Majas första möte 2009 skulle jag tro.

Det var allt från mig, Mvh http://lamagie.blogg.se/

mera papper!
Här är lite bilder på dom andras saker, OCH JAG PEPPAR SOM FASIKEN FÖR IMORGON!

Papprigt

Idag har vi lekt med papper på skolan! blev sådär nöjd men de va iaf som lite förberedelser till stockholm imorgon! Vi var tvungen att använda oss utav en geometrisk form triangel, cirkel eller rektangel, jag har fyrkant så fick man vika den och nåla fast på dockan.


Go'natt!


På fredag åker jag till Stockholm för att tävla med min klasskompis, det ska bli spännande! jag som bara vart där en snabbis en gång haha, ska bli kul att vara där en hel helg!
Vi kommer nog komma sist i tävlingen men... vem fan bryr sig? vi kommer ha kul i alla fall!

Nu ska jag sova för jag är död sedan Enter shikari igår. Jag kan ju tillägga att publiken var lam till och från men de var endo helt okej. Jag hade i alla fall as kul!

pliserat


Detta är en klänning jag köpte i paris. Tycker väldigt mycket om den!
Nu sitter jag med läxa och ska snart städa lite, hoppas ni har de bra, PUSS!

Paris del 1


I veckan blev jag rejält överaskad! världens bästa Felix lurade mig att vi skulle åka till östeerrsund men samma dag som vi skule åka så sa han att vi skulle till paris! vi var där i 2 dagar och det var värkligen som jag tänkt mig att paris skulle vara. Jag har drömmt om att åka dit sedan jag var liten!

Här är lite bilder som vi tog under resans gång!
Bild1: Eifeltornet. Det var sjut mycket stötte i verkligheten än man trodde!
Bild2:Triumfbågen, så vacker! också sjuk mycket större än man trodde. Men de roligaste var att den användes typ som en rondell!
Bild3: Louis vuiton skyltfönster
Bild4: Jag och felix vid triumfbågen
Bild5: Felix vid en söt liten vintage affär där jag köpte lite kläder.

KEEP ON TRUCKI'N


Jag håller på med en layout för ett skolarbete där vi ska skriva en säljbok. Jag fattar inte riktigt vad vi ska göra men hoppas de bli bra tilslut! är ganska så nöjd med denna men de kunde ha blivit bättre.. aja jag orkar inte mer nu!
Idag ska jag äta klyftpotatis, GOTT!

Josefine


Jag hjälper josefine att städa hennes garderob, eller jag kollar på! haha de e mkt trevligt.

Walking dead.. typ


svintrött! jag vaknade 05:45 sedan kom jag på att jag var tvungen att skicka ett mail så nu sitter jag här.. Bussen går 06:40 villket inte är så jätte kul. MEN jag har inga jobbiga lektioner.. typ någonsin i veckan så de e helt genomlidbart!

Paint


jag fick såden insperation när jag kom hem så jag satte mig och målade!

BACK IN THE DAYS

sitter just nu på skoldatorn och hittade nyss massa bilder fån förra läsåret. Mycket mysigt! snart ska vi in till cenralen och täckna
POSS

The outfit


dagens, ful bild men men. Tröja - beyond retro, shorts - homemade, random strumpbyxor och drmartens

Jag håller på att få magkatarr.. buhu

HorseBackRidingnågra bilder som jag och ida tog för ett ganska bra tag sedan, mättre sent än aldig!
Jag är så gla! Jag har hittat en yogurt som smakar äppelpaj! AS GOD!modevisning


Outfit: Kofta-weekday, linne-gjort själv, Byxor-BikBok

hejhopp! idag har jag varit på NK's modevisning i stan. Elsa var jätte duktig! (hon är modell) och det var jätte fina outfits. Det har vart en bra dag förutom att jag har vart själv helatiden, men de måste man ju få vara ibland med. Nu ska jag göra massa läxa! PUSS PÅ ER