-

xcuzme

På bild: Julia
för att ja inte uppdaterat! Min dator är på lagning så jag kan inte ta några bilder och som ni kanske märkt så hatar jag att blogga utan bilder! Dock måste jag medge att jag är väldigt dålig på att skriva intressanta saker här i bloggen villket jag tänkt att bli bättre på (HAR JAG ALDRIG SAGT FÖRR) haha eller?
livet går vidare. Jag gör praktik på fjällrävens outlett i örnsköldsvik och idag fick jag sy massa dragkedjor. Det va en helt okej start på veckan!
Helgen var även grymm! vill tacka underbara salina för en grymmt lyckad födelsedagsfest, ett utav mina favoritplagg blev dock stulet.. Inte så roligt kanske men men de e sådant som händer ibland.

ryggen är inte bra

Idag var jag hos en specialist som fick kolla på min rygg och jag har tydligen många fel på den.. trodde det var jag som stod konstigt som jag fick ont men tydligen så har mina muskler i svanken kramp, muskelhinnorna har växt ihop och nedre delen av min rygg har låst sig så jag inte kan röra den, därför jag inte kan nå backen med mina händer ex.. detta har jag levt med i ca 8 år då han konstaterade att jag fått detta utav en rejäl smäll mot svanken/nedre delen av ryggen. Nu väntar massor av massage behandlingar och yoga för att få min rygg normal igenn

el stockholmo


mårmodevisning!

igår fick jag äran att vara med på frisörernas stora modevisning här i örnsköldsvik. Jag var med i rock gruppen och fick bära detta håret (tog ett tag att duscha bort måste jag tillägga) Det var mycket roligt och dom var otroligt duktiga!
Om några timmar drar jag och julia till stockholm, det kommer bli awsome!

look of the day

byxor- monki, hatt-H&M, skjorta-Monki och bälte,väska och kappan från seconhand

my room


dags att lära sig?

hejsan på er! idag har jag införrskaffat dessa inderbara godingar! väskan kostade bara 30 kr på emmaus seconhand så de va as värt! ett tips för dom som behöver ny vinterjacka för dom har massa rea där nu!
Pappa är påväg hit till göteborg och skulle vart här kl 11 men det har vart en massa krångel med tågen och typ växlar som frysit fast osv så han kommer inta vara framme fören kl 20.00.. Förstår inte varför sj aldrig fattar! svergie har alltid vart ett snöigt land och man tycker ju att dom borde lärt sig nu! Så himla frustrerande.