-

Silence is your call, You can play and fall
ge mig sommar i gbg

När folk sitter på trappan i brunnsparken och äter glass, när man kan ha picknik i slotsskogen och vandra genom botaniska trädgården. När kroppen fylls av förväntan, då vet man att som
maren snart är här.

purple sunday

Topp-seconhand, hoodie-dressman, sametstights-top shop, skor-drmartens, jacka-gammal.
Idag har jag fotat med söt julia och vi åt på max, GOTT! Min sjukdom är närsta borta vilket känns skönt och nu väntar massa skolarbete! Puss.

i see a red door and i want it painted black

klarar inte av att vara sjuk längre.. Tror jag blivit socialt inkompetent av denna isolation asså! lider av extrem tristress och snart kommer jag väll att lida insanity också.
nuff sadness nu, för jag skall äta glass! peace out.

skin and bones, they want you now.


First aid kitJag är het såld på dessa kvinnor! om ni inte hört dem (vilket ni förmodligen har) så måste ni bara lyssna! dom har länge funnits i mit bakhuvud men har inte riktigt lystnat på dem på riktigt fören nu och dom är ju riktigt grymma!


helgens trevligheter


helgen har vart hektisk om något! dock jävligt kul!
har vart i borga fjäll och åka massa skidor, sjungit som "trubadur" på deras bar 2 dagar och dragit på mig den största förkylningen någonsin och mina halsmandlar är inte att leka med! måste gurgla me någon äcklig sak för att det ska fara bort, men de verkar ju inte hjälpa.